20.5.2016

Postimerkillä paistaa!

Kesä on saapunut eli pienen pienelle takapihallemmekin paistaa aurinko! Ihanaa! Olen istunut joka aamu auringossa ennen töihin lähtöä ja vain nauttinut. Onko mitään ihanampaa kun istua aamukahvin kanssa auringossa?
Saamme ihania sukunimikaimoja huomenna meille kylään ja siksipä päätin pistää vauhtia postimerkin kesäkuntoon projektiin. "Tee-listalta" voi viivata yli nyt kukat ja yrtit sekä uudet tekstiilit. Myös jokusen hetken kummitelleet renkaat saatiin pitkän nalkutuksen tuloksena varastoon.
Raidalliset kankaat löysin Lahden keskutassa sijaitsevasta PalaPala-kangaskaupasta. Voin lämmöllä suositella ihan kaikille! Ihana paikka ja uusia kankaita tulee joka viikko. Paikka oli kyllä omaan mieleen ja suuntaan sinne verho-ostoksille varmasti! Surautin uudet päälliset istuintyynyihin sekä pariin muuhun tyynyyn. Grillin suojahuppu ja kaksi "tirppatyynyä" saavat nyt palvella vielä tämän kesän.
Postimerkin taulut olivat kesän aikana kulahtaneet niin pahasti, että tekaisin uudet. Simppelit ja samanhenkiset kuin viime kesänäkin mutta nyt ei pienessä kiireessä irronnut muuta.

Aurinkoista viikonloppua! Meinasitko Ravintola-päivään osallistua?

-Päivi-

2 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää kuvat "postimerkistä". Hmm.. Ehkä meidänkin pitää tehdä jotain meidän parvekkeelle. Osallistuin eiliseen ravintolapäivään Lahdessa. Blogissani löytyy aiheesta postaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä onneksi saapui ystäviä kylään niin oli aika saada piha edes jonkinlaiseen kuntoon. :)

      Poista

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)