8.5.2016

Eväitä kisapäivään!

Jo on urheilua tarjolla! Ensin tv:stä tuli käsipalloa ja pesistä, nyt penkkiurheilijaa hellitään lätkän mm-kisoilla ja kuin pisteenä iin päälle koriksen mestaarudesta taistellaan Tampereella. HUH!
Kisaeväitä toivottiin ja kaupasta niitä haettiin. Tai lähinnä kermaviiliä ja mansikoita, muut löytyivätkin kotoa. Vihreiden ja punaisten asioiden lisäksi laitoin tarjolle Nutisalin pähkinöitä. Tuolla kaapissa odottivat sopivaa hetkeä ja mikäs olisikaan parempi hetki,  kuin penkkiurheilijan iltapäivä! Äkkiseltään oma suosikkini pähkinöistä tuo vihreän pussin Sourcream&onion, vaikka ei paha ole tuo harmaan pussin pippuri&suola. Täytyy kokeilla lisätä niitä huomenna salaattiinkin! Vielä muuten plussat maun lisäksi noista pusseista, todella näpsäkkä tuo sulkumekanismi.

Suosittelen kyllä kokeilemaan noita pähkinöitä! Näppäriä sipsin korvikkeita pieneen suolaisen nälkään, sopivat siis hyvin naposteluun sekä esim. salaatteihin tai vaikka grilliruoan rouskuvaksi kaveriksi.. Lisää juttua Nutisalin tuotteista löytyy täältä *klik klik*

Ihana aurinkoinen ja lämmin sää näyttäisi jatkuvan joten nautitaan nyt, eikö?

Kivaa uutta viikkoa!

-Päivi-

Postaus toteutettu yhteistyössä Nutisalin kanssa!

2 kommenttia:

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)