12.10.2015

Iltapalaksi rieskaa

Pitkästä aikaan tehtiin perunamuusia. Viime kerrasta taitaa oikesti olla kohta puoli vuotta. Ainakin. Isompi satsi suosi perunarieskan leivontaa sopivasti. Suosittelen! Jos mietit, mitä taas sille muusin jämälle voisi tehdä, tee rieskaa! Hyvä iltapala ja rieskan saa "elvytettyä" ihan hyvin seuraavana päivänä leivänpaahtimessa.

Itse teen rieskan niin, että mittaan muusin kulhoon, perään mittaan suunnielleen saman määrän jauhoja. Sekoitan ja levitän pellille. Uunissa on lämpöä n.225 astetta. Aikaa on huono sanoa, otan sen pois kun pinta on kullan ruskea. Suolaa muusissa on jo valmiina joten omaan makuun se ei sitä kaipaa. Toki sekaan voi nakata juustoraasteen jämät! Joskus olen tehnyt rieskaa myös porkkana-perunamuusista, hyvää oli sekin.

Kivaa uutta viikkoa!
-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)