7.10.2015

Hidas Hämäläinen

Meitä hämäläisiä sanotaan useinkin hitaiksi. Itse en ehkä ihan sieltä hitaammasta päästä ole, mutta hämäläinen kylläkin. Bongasin taannoin Facebookin uutisvirrasta linkin "Slowareihin" eli Hämeen alueen sisustus-ja lifestyleblogit. Joukko näytti todella hyvältä joten mukaan liittyminen oli varsin mieleinen asia. Slowareihin pääset tutustumaan  täältä *kilk klik*.
Värkkään tuonne sivupalkkiin linkin vielä!

Hilpasin tiistaina kameran kanssa tuonne rantaan. Pikku-Veskun puistoon on rakennettu valotaidetta. Suosittelen lämmöllä!! Sinne vain iltalenkille koiran, miehen tai kaverin kanssa!
" Beam-valoteos tuo kahdeksi viikoksi valoa ja tunnelmaa Pikku-Vesijärven puistoon. Valaistus kytketään päälle iltaisin kello 20.
Valoinstallaatio sijaitsee Inspis-kahvilan puistoalueella, jonne on rakennettu muun muassa 30 tiilistä valokaivoa. Valokaivojen kautta valaistaan alueen puita. Puistossa on myös valokeinu ja kaksi valo-olohuonetta.
Viikonloppuisin lammelle tuodaan kynttilöitä.
Inspis on Avoin mieli-Open Mind Ry:n nuorten toimintaryhmästä käytetty nimi. Kumppaneina ovat Lahden kaupunki sekä Lahti Energia oy. Valoteoksen ovat suunnitelleet Ville Mäkelä ja Markus Karekallas.
Inspis on Avoin mieli-Open Mind Ry:n nuorten toimintaryhmästä käytetty nimi. Sen tavoitteena on edistää nuorten työllistämistä ja kehittää uusia toimintamalleja."(ess.fi)

Kirpakkaa loppuviikkoa!

Palataan!

-Päivi-


2 kommenttia:

  1. Täällä myös hämäläinen ja oikeasti hidaskin. Pitääkin Googlettaa, että onko noita valojuttuja vielä Pikkuveskulla.. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Inspis kahvila hommailee vissiin aika usein Pikku-Veskulla kaikkea. Joskus Ravintolapäivänä ollaan käyty syömässä niiden itse kasvattamista vihanneksista ja juureksista tehtyä sosekeittoa ja nytkin siellä on jotain kukkalaatikoita :) Kannattaa siis pitää silmät auki! Hyvää viikonloppua Minna sinullekin :)

      Poista

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)