22.7.2015

Satamakirppis

Meillä täällä Lahdessa järjestätään taas tänäkin kesänä satamassa peräkonttikirppis heinäkuussa joka tiistai (taitaa niitä olla yhtena elokuunkin tiistaina). Aika kiva tapahtuma, myyjiä oli nyt viimeksikin todella paljon. Samoin ostajia. Tavaraa oli laidasta laitaa, osa ihan edukasta, aika paljon kallistakin. Hyvällä säällä myyjiä on todella paljon ja autojen järjestäminen, jonottaminen ja myyntipaikkojen laittaminen vie aika paljon aikaa. Ihan klo 14. ei sinne kannata mennä jos mielee kiertää kaikki myyjät.
Iskin silmäni yhteen "kettureppuun" jonka ajattelin "ostaa sitten kun kävelen takaisin autolle" mutta joku olikin ehtinyt ennen minua ja reppu oli mennyt. Ostin sitten samalta myyjältä eteisen lipaston päälle taulun.

Olen haaveillut että saisin eteiseen pientä muutosta. Haluaisin lipaston tilalle kenkäkaapin johon voisi laittaa kenkien lisäksi muutakin.Vaihtoehtoina voisi olla tämä *klik klik* tai tämä *klik klik* . Jälkimmäinen on hieman syvempi mikä voisi olla parempi vaihtoehto koska jonkin pienen valaisimen haluaisin eteisessä pitää. Ei tämäkään *klik klik* huono vaihtoehto olisi... No, haaveilla aina saa. Ja pitää.

Meillä ainakin sataa joten tämä on taas hyvä päivä kaikille rästihommille sekä kirppiskierrokselle.

Sunnuntain juhliinkin on nyt vaatteet silitystä vailla valmiina!
Keksiviikon jatkoa!
-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)