19.7.2015

Juustokorvapuustit

Bongasin juhannuksen alla kuvan jostain blogista. Kuvassa oli tehty korvapuusteja suolaisena. Eli siis perusleipätaikina ja sitten vain leivottu "korvalaakin" muotoon. Innostuin kokeilemaan! Sisään laitoin tällä kertaa juustoraastetta. Muutama huomio. Kannattaa tehdä aika jämäkkä taikina, helpompi leipoa. Juuston kannattaa olla jotain mikä oikeasti maistuu joltain. Päälle kannattaa laittaa jotain "raesokeriksi", itse laitoin seesaminsiemeniä. Näitä teen kyllä ehdottomasti vielä joskus! Sisään ajattelin seuraavaksi kokeilla ehkä fetaa/tuorejuustoa ja esim. aurinkokuivattua tomaattia, sipulia..oi!


Näitä kannattaa todellakin kokeilla!! Perustaikinaan itse käytän 5dl nestettä ja pussin kuivahiivaa. Jauhojen määrää en oikein osaa sanoa, se kun riippuu aina mitä jauhoja/hiutaleita käytän. Niin ja lorauksen öljyä ja kämmenen pohjallisen suolaa laitan. Ja hunajaa tai ripsun sokeria. (Alan kuullostamaan ohjeitteni kanssa ihan äidiltäni...)

Palataan taas!

-Päivi-

2 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa! Saa kivaa vaihtelua normisämpylään. Itse haaveilen kovasti pestobostonin kokeilusta, kunhan olisi vain aikaa :D

      Poista

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)