21.5.2015

Uusi sänky

Nyt se toive toteutui! Uusi ihana sänky! Uusi ihana tyyny! OI OI!!! On niin ihana herätä aamulla kun niskat eivät jumissa eikä päätä särje! Kiitos siis kaikille ihanille jotka minua synttäripäivänä muistivat! Kiitos hyvistä aamuista kuuluu teille!

Samaan syssyyn sängyn kanssa uusin siis tyynyn. Hetken surffailun jälkeen päädyin Jyskin "Tempur" tyynyyn. Ja näin vajaan viikon tuntuman jälkeen voin sanoa, että toimii loistavasti.
Sänky on kova mikä oli tarkoituskin. Korkea jenkkimallin sänky, mustalla kankalla. Kyllästyin valkoiseen kun siinä näkyi kaikki lika. Sänkyyn valikoitui paksu luonnonkumipetari joka sekin tuntuu todella toimivalta. Sänky on ostettu täältä *klik klik*. Palvelu pop up- liikkeessä Lahdessa oli loistavaa ja asiantuntevaa.

Kun makuuhuoneessa nyt kerran aloitettiin uusiminen (joo, seiniä en vielä maalannnut), niin ostinpa uutta kangasta sängynpäätyynkin! Samalla reissulla haksahdin todella hyvässä alessa olleeseen valkoiseen verhokankaaseenkin..hups.. Sängynpäädyn ompelin nyt niin, että sen saa pois "helposti" ja pestyä jos on tarvis.
Taannoin ostamaani Ikean pieni Bestå kaipasi myös hieman tuunausta uuden sängyn takia. Keksin ruuvata pohjaan pyörät! Näin sain siihen lisää korkeutta sekä käyttömukavuutta. Nyt siivotessa tuota laatikostoa on paljon paljon helpompi siirrellä.

Huomenna suuntaan ihanien ystävien kanssa Mössöön. Siellä levyjä pyörittää Parasta Ennenin Matti! OI OI!! Odotan jo innolla :) :)

Aurinkoista loppuviikkoa!

-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)