7.5.2015

Menoa ja meininkiä!

En ole varsinaisesti mikään luokkakokouksien ystävä tai fani, mutta odotan todella huomista iltaa! Luvassa on -09 keväällä valmistuneiden "lanujen" kokoontuminen! Aloitin aamulla jo valmistautumisen; laitoin leivän nousemaan, paikkailin tavaroita, valitsin vaatteita ja koruja. Kokoonnumme A:n luokse, luvassa on luultavasti paljon naurua, ääntä ja iloista mieltä kera hyvän ruuan ja juoman! Tai ainakin sitä toivon! Leivän leivontaa jatkan tänään sekä huomenna ja loput yökylätavarat pakkaan aamusta (yökyläilen taas illan päätteeksi ihanan ystäväni S:n sohvalla).
Vaatteita plärätessä huomasin, että minulta puuttuu ihan kokonaan kaikki sellaiset "hippa-asut". En nyt jouda mitään uusia tähän hätään hankkimaan joten turvaudun taas niihin "mustiin housuihin ja valkoiseen paitaan kera boleron".Tuo viimeisen kuvan ripsiväri on suosikkini! Ilman sitä ei tanssijalka liiku mihinkään ;)

Lauantaina meillä on taloyhtiön talkoot (onneksi vasta iltapäivällä!) ja sunnuntaina vietämme äitienpäivää äitini luona. Hyvä viikonloppu siis tulossa.
Hyvältä näyttää tämä toukokuu muutenkin, ensi viikonloppuna puhallan aika monta kynttilää juhlakakustani (kiitokset jo etukäteen kaikille ketkä ovat saapumassa paikalle, on ihana saada teidät kaikki sinne <3)! Huh! 22.päivä Möysän Essolla (eli Mössöllä) levyjä pyörittää ysäri-Kuningas Matti Airaksinen ja 23.päivä nauruhermoja Sibeliustalolla venyttää Jaakko Saariluoma.

Nautin siitä, kun viikonloppuisin on jotain arjesta poikkeavaa joten nämä viikonloppu menot ja touhut sopivat minulle. Kesäkin alkaa näyttää jo aika hyvältä!

Kivaa viikonloppua kaikille! Itse aion nauttia 110%sti!

-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)