23.6.2014

"Vintagehenkinen"

Taannoin siskon luona kesäkylässä ollessa, piipahdimme Pajutialla. Valitettavasti tuo Kangasalan myymälä lopetetaan ja toiminnat siirretään Tampereelle, Pajutilan oli kyllä todella ihana paikka! Tilalla oli loppuun myynti, aika tyhjää siellä jo silloin oli mutta kaikkea kivaa kotiin olisi saanut. Olen yrittänyt hillitä noiden "lasikippojen" ostamista joten jätin ne suosista väliin. Ulko-oven vieressä oli eräänlainen kirpparipöytä josta bongasin ihanan pussukan! Mikään uuden karhea se ei ollut, mutta todella kaunis ja hieman sellainen "vintagehenkinen". Ensin noista kirppistuotteista ei alennusta pitänyt saada mutta kassa taisi unohtaa asian ja sain pussukan kahdella ja puolella eurolla! Ei paha! Pussukkaan pakkasin kotona meikkini, jo hajonneen lohikäärmelaukun lennettyä roskiin.
Pussukka on todella kaunis ja kaikki pakkelini mahtuvat pussiin hyvin. Tykkään!Syksyinen sää jatkuu ainakin täällä Lahdessa, kynttiöitä polttelen ja jalkapalloa katselen. Hmp... Ehkä kesä tulee sitten elokuussa kun pääsen töihin?

Mukavaa viikkoa kuitenkin! Minä olen ajatellut uhrata jokusen hetken siivoukselle tällä viikolla. Aloitin tänään jo vieraspeittojen pesusta jotta viikonlopun vieraat saavat puhtaat peitot :)

-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)