11.6.2014

Postimerkin uudet kuosit

Shoppailin Ikeasta kankaita. Ja verhot sekä tangon. Ompelin "tirppa"kankaasta uuden grillin suojan sekä pari tyynyä, lankkukankaasta tyynyt sekä tuolien istuin tyynyt. Grillinsuojaa perustelen seuraavasti: 1) Puuvillaa voi pesta pesukoneessa 2) Edukkaan puuvillan voi laittaa vaihtoon sen kulahtaessa. Laitan suojan aina vasta jäähtyneen grillin päälle joten palamistakaan ei tarvitse pelätä. "Tirppa"kangas oli Tampereen Ikeassa tarjouksess ajoten ostin sitä. Lankkukangasta onneksi oli, sitä menin eritoteten hekamaan. Suojan ompelu oli aika "palakakkua", mittasin vain leveyden ja korkeuden ja surautin saumat ja siistin alareunan. Verhot pihalle ostin Ikeasta kahdella eurolla, tuo "hyttysverkko"kangas passaa juuri sopivasti tuohon tarkoitukseen. Se suojaa juuri tarpeeksi kävelytien käyttäjien katseilta mutta ei myöskään blokkaa näkymää ja päästää valon läpi. Tankona toumii Ikean kaikista halvin suihkuverhotanko jonka mieheni ansiokkaasti osasi laittaa paikalleen (omat taitoni eivät siihen riittäneet). Tanko on siitä kätevä ettei sitä varten tarvinnut porata reikiä.

NYT PIHA ON VALMIS! HUH! Nurmikko kasvaa ja kaikki näytää hyvältä! Olen iloinen!

Kodin sisustus puolella tapahtuu nyt ja paljon. Olohuoneen pari seinää on saanut uuden raikkaan valkoisen värin, olohuoneeseen on tuotu muutakin uutta ja kaikista paras juttu onkin sitten keittiössä! Jahka olen saanut kaikki valmiiksi niin... kuvia tulossa :) 

Aurinkoiset terveiset lomaiselta!

-Päivi- 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)