10.5.2013

Kotityöt osa 2.

Pyykkääminen.
Meillä on käytössä isoäitini vanha pyykkikone. Ikää lienee jotain kymmenen vuoden tienoilla. Toimii edelleen loistavasti! Silloin joskus ollut kallis kone.. Joskus vuosi sitten saimme uuden luukunkin koneeseen. Edellisen kahva jäi mieheni käteen jonka seurauksena pyykkineen luukun sai auki vain pihdeillä ja ruuvimeisselillä. Omat insinöörin taitoni eivät siihen riittäneet joten pyykin pesu oli todella pitkään mieheni harteilla. Onneksi reipas appiukkoni tilasi sitten uuden luukun ja minäkin pääsin pesemään pyykkiä. Samalla korjaantui huuhteluaineen ottaminenkin mikä ei ollut toiminut sinä ainakana kun kone oli minulla ollut. Syy-yhteyttä luukun korjaamisella ja huuhteluaineet ottamiselle en todella keksi mutta nytpähän saan hyvän tuoksuista pyykkiä :D
Yksi murheen kryyni pyykkiin liittyen on ollut pyykinkuivaustelineet. Jos joku tietää hyvän ja ennenkaikkea kestävän telineen niin ideoita kiitos! Meillä nuo Sinin ja "sinin tapaiset" hajoavat normaalikäytössä n. puolessa vuodessa. Jos ei muuta niin "pyykkinarut" irtoavat.



Vaikka sainkin uuden koneen luukun, pyykinpesu ei kuulu lempparihommiin. Tai oikestaan niiden ripustaminen...

Mikä kotityö on sun inhokki?

Reipasta (pyykki?) päivää!

-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)