30.9.2012

Saako jo??

Fiilistellä? Joulua? Joulujuttuja?

Katja Ravi ja Tiina Laukkanen ovat kirjoittaneet kirjan Tervetuloa joulu. IHANA!! Tässä vähän maistiaisia, lupaan kirjuutella tästä ihanuudesta vielä lisää!Katjalla on oma blogi ja hänen kotinsa kuvat ovat Katjan kotoa. Tiinalla on myös oma blogi ja kirjan Tiinan kuvat ovat Tiinan kotoa. Mukana on vielä kolmas ihana joulukoti. Kuvat ovat IHANIA ja voisin uskoa, että jokaiselle jouluihmiselle löytyy jotain. Minulle löytyi aika paljon. Ja vaikka ihan kaikkea en voi omaan kotiin toteuttaa, luo kirja kyllä ihanan joulun odotusfiiliksen.
Ostin kirjan itse Lahdessa sijaitsevasta ihanasta Millan putiikista, joka on ehdottomasti käynnin arvoinen paikka! Kirjaa saa kuulemma myös Stockmannilta.

Rennon viikonlopun jälkeen on taas kiva mennä huomenna töihin joten mukavaa uutta viikkoa kaikille!

-Päivi-

2 kommenttia:

  1. Lainasin kirjan eilen kirjastosta! Kun vaan muistaisin, missä lehdessä Laukkasten asunto on aiemmin esitelty?? Kirja tuoksuu uudelle talolle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpäs olekkaan huomannut missään Tiinan kotia. Pitäisi varmaan tuolla blogissa kysäistä :) Kirja on kyllä niin jokaisen sentin ja euron arvoinen <3

      Poista

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)