5.9.2012

Väliaikainen?

Taisin mainita taannoin että meiltä hajosi keittiön valaisin. Ja että mieheni löysi roskiksesta "uuden". No, sitä ei ole saatu edelleenkään korjattua (enemmän olisin ollut yllättänyt siitä, että se olisi jo korjattu). No, mieheni silmään osui Prisman mikäliepoistopisteessä tämä. Toimii vanhan aikaisesti kynttilöillä. Kynttilöitä siitä ei vielä(kään) ole vaikka katossa se on jo viikon ainakin roikkunut. Haluan siihen harmaat kynttilät. Niitä siis odotellessa. Saa nähdä, kuinka kauan selviän siitä ettei ruokapöydän päällä ole kunnon valaisinta...  Haaveilen keittiöön edelleen siitä jostain musta-valkoisesta verhosta. Ja uudesta ihanasta keittiönpöydästä. Ja parista Lack hyllystä olohuoneeseen. Ja valkoisen hohtavasta seinästä. Ja uudestä sängystä jossa selkäni ei tulisi niin kipeäksi. Tiistaina sain luvan haaveilla. Ja sain luvan sanoa haaveeni ääneen. Ilman huonoa omatuntoa... Se tuntui tärkeältä.


Poikkeuksellisesti odottelen jo viikonloppua. Saan huristella siskon luo Tampereen naapuriin ihanan kummipoikani synttäreille. "Naksi" täyttää jo kymmenen..mihin tämä aika kuluu???

Reipasta keskiviikkoa!
-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)