4.6.2012

Kakkua ja kahvia!

Sitä oli tarjolla sunnuntaina. Onnistuin kuin onnistuinkin kinuskin kanssa ja kakku oli ihan syötävää! Jopa hieman hassun näköisiksi jääneet suklaakaurakeksit katosivat pienten vieraiden suihin ja niiden loppuessa ihmeteltiin, kuinka niitä olikaan niin vähän. Tarjolla oli myös kolmioleipiä ja täytettyjä kroisantteja.
Sankarina on tietenkin aina hyvä olla kun saa lahjoja. Ihana ystäväni oli kuunnellut minua joskus taannoin ja ostanut Arabian uunivuoan. Sain myös Jamie Oliverin 30 minuutin ateriat-kirjan ja niiiiiiiiiin kesäisen Marimekon pöytäliinan. Pöytäliina passaa hyvin Marin Ysmystä ostamaani keittiön verhokankaaseen.

Ainiin! Suosittelen Jamien uuttaa kirjaa! Jos ei ruoan laitto kiinnosta, kuvat ovat taas jälleen kerran todella hienoja! Ja nopealla selailulla ohjeetkin olivat hyviä. Ohjeet oli laadittu niin, että jokainen saa taatusti tehtyä kaikkia ruokia samaan aikaan. Ja jos joulupukille saa esittää toiveen, toivoin suomennoksia kirjoista Cook with Jamie, Jamie's America ja Jamie's Great Britain. Jamie Does sarja oli hyvä kun se tuli tv:stä joten senkin voi kääntää. Kiitos pukki!

Kaikille lomalaisille hyvää lomaa!
-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)