12.10.2016

Postimerkin syksy

Syksy on saapunut myös meidän pienen pienelle takapihalle. Grilli ja kumppanit on siivottu pois pressun alle ja "kanervat" ja havut haettu. Kausivalotkin JO laitoin, inhoan kun meidän takapihalla ei muuten ole minkäänlaista valoa.

Muutaman kanervan voisi vielä ostaa ja aitaan haluaisin myös valoa... Pitäisi mennä metsästämään edukkaat mutta valkoiset valot jostain. Onko kukaan bonganut? Kynttiläkaupassa pitäisi myös käydä, öljykynttilät ovat ihan loppu. Rullaan aina talveksi pois takapihan terassilla olleen terassimaton. Sen alta paljastuu joka syksy parhaatpäivänsä nähneet puulaatat. Ikean pikkumatot ajavat kyllä asiansa...mutta olisikohan tähän olemassa jotain "talvimatto" ratkaisua? Terassille sataa lunta(kin) joten sellainen todella hyvä säänkestävyys olisi iso plussa.

Blogitauko taas venähti. Onko kuukaan muu huomannut tämän syksyn olleen jotenkin extra rankka? Täällä on sattunut ja tapahtunut, on valokuvauksen läksyjä, töissä opiskelija ohjattavana, hippaloita.. Kotiin kun ehtii ei oikein jaksaisi tehdä mitään. Pimeää ja kylmääkin on!
No jospa se tästä... Eikö?

Viikonloppuna on siskon juhlat! Ihanaa! Juhlat piristävät kyllä tätä aika pimeää syksyä.

-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)