15.2.2015

Ystävänpäivän herkut



Illallinen koostui poron sisäfileestä, maa-artisokka pyreestä ja uunijuureksista. Vähän arvalla ostettu punaviini passasi aika kivasti poron kanssa. Jälkkäriksi tein ekaa kertaa ikinä creme bryleen ja sen kanssa tarjosin cavaa. Cava on tuon kanssa asukin suosikki.
Ruoka oli hyvää ja sitä voi tehdä joskus toistekin. Varsinkin tuon bryleen kanssa opin ainakin sen, että valion sivuilla ollut resepti ei ehkä ollut kaikista paras. No, hyvää se oli mutta ensi kerralla paistan kuppeja uunissa pidempään ja pienemmällä lämmöllä. Anoppi lainasi mulle sellaisen kivan lelun jolla tuon pinnan sokerin sai sulatettua hyvin!

Mulla olisi enää viikko ennen lomaa! :)

Mukavaa viikkoa!
-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)