27.9.2014

Postimerkki syys(talvi)kuntoon

Olin suunnitellut, että jos ilma lauantaina suosii, siivoan takapihan talvikuntoon. Ilma suosi ja kanssa asukkikin auttoi. Grilli, pöytä ja yksi tuoli jemmattiin muiden "rojujen" kanssa pressun alle. Kiitokset appiukolle joka toi meille valkoisen pressun! Jeij! PALJON parempi kuin se iän ikuinen vihreä. Penkki hilattiin ikkunan alle, siihen ei lumisade yllä. Kärkkäisen Sikapäiviltä löysin nuo vihreät "pikkukuuset" ja tuon "harmaan kasvin". Finnmarin "syysalennuspäiviltä" ostettiin kilokynttilöitä ja sitten noi kynttilikössä roikkuvat kupit! Ne on kyllä kivat!! Niin ja nuo "bambutulikepit" kanssa asukki bongasi Kärkkäiseltä. Sillä taitaa olla joku fiksaatio noihin tulikepukoihin koska sellaisia/samantyylisiä on jo ennestään kaksi...
Lauantaipäivä oli muutenkin todella ihana! Leppoisa ennen kaikkea. Illan kruunaa sauna, lasi punkkua ja Cheek!








Noi terassin puulaatat ovat kyllä kauheassa kunnossa! Niille on jotain tehtävä ensi keväänä. Menköön nyt talven kun lunta kuitenkin sataa yleensä niin että peittyvät.

Ihana lauantai!

-Päivi-

1 kommentti:

  1. Niin käy maisemat talviunille, sopuisan kauniisti...kynttilöiden tunnelmassa. Hei kesä! teidänkin pihalta.

    VastaaPoista

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)