10.8.2014

"En löydä kirpparilta ikinä mitään."

Kesäloma on loppu. Huomenna töihin. Tuntuu oikein mukavalta ja odotan jo innolla uusi hommia ja haasteita.
Viimeisellä kesälomaviikolla pestiin reissupyykkiä. Lisäksi käytiin Ateneumissa Tove-näyttelyssä appivanhempien kanssa. Tuota näyttelyä voin todellakin suositella! IHANA!! Sitten vietettiin kesäpäiviä siskon luona ja lauantaina käytiin HJK-FcBarcelona pelissä Stadikalla. Ilma suosi, hikistä oli. Tänään ollaan taas pesty pyykkiä, katseltu Netflixistä dekkareita ja syöty pizzaa.

Minä kun "en ikinä löydä kirpparilta mitään" niin löysin...taas. Ensin tiistaina Lahden sataman peräkonttikirpparilta Arabian 24h lautasia. Meillä on sekaisin sekä valkoisia että jo tuotannosta poistuneita vihreitä. Valkoisia leipälautasia meillä oli ennestään kahdeksan, nyt niitä on kahdeksan lisää. Vihreänä tällä kertaa. Hinta oli hyvin sopuisa mikä lämmitti mieltä.
Perjantaina löysin Kangasalan kirpparilta Vallilan verhon! Aivan loistava löytö sekin! Meillä pitää olla keittiössä kappa ikkunan typerääkin typerämmän muodon, koon ja sijainnin takia. Kapan pitää olla myös aika pitkä mikä rajoittaa noiden valmiina ostettavien verhojen valintaa. Mutta tuo oli juuri sopin pituinen ja levyinen. Harmaa sopii hyvin pöydän harmauteen. Valoa tulee sisään hyvin kun pohja on valkoinen.
Ateneumista oli suunnitellut ostavani jonkin Tove aiheisen julisteen. Tarjolla oli kuitenkin vain näyttelyjulista jota en sitten halunnut joten päädyin kanssa asukin valitsemaan "klassikkoon". Hyvä vaihtoehto sekin, sopii hyvin meidän keittiöön.

Kesäloma on siis nyt ohi ja syksy voi siis saapua. Hyviä ilmoja toki toivon!

Mukavaa viikkoa ja turvallista koulun alkua kaikille!

-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)