24.5.2014

Ostoksia ja hommia postimerkiltä

Maa käännetty, turve, hiekka ja siemenet lisätty. Ainakin apila kasvaa. JEIJ!

Kesäkukat ostettu ja istutettu. Kodin Terrassa oli "pelakuut" viisi tsipaletta kympillä. Ostin valkoisia. Lopelioita (vai lopelijoita?) myös. Murattia myös. Ja pari jotain muuta vihreetä kaveria.

Käytiin tänään miehen kanssa täällä. IHANA PAIKKA! Voin suositella todella lämmöllä! Paikalle oli sattunut ihan vaan pari muutakin tyyppiä. Ihania kukkia, todella paljon valinnan varaa. Me ostettiin yrttejä ja chili. Ja yksi sellainen vihreä kesäkukka. Paljon enemmän olisi voinut ostaa jos olisi tilaa ja tarvetta. Ihan mahtava paikka, ensi vuoden kaikki kasvit ja kukat ostan sieltä. Piste.

Mies päätti esitella kirvesmiehen taitojaan ja rakenti mulle terassille hyllyn. Ja ai että siitä tuli hieno! Tykkään ihan hirveesti! Hyllyllä on hyvä pitää valoja, kynttiöitä ja kasveja.

Huomenna mennään matonpesuun, sitten saa matonkin paikalleen takapihalle. Kesäkuun alussa jos pääsisi Ikeaan ostamaan kangasta ja jos saisi vaikka kangasta uuteen grillin päälliseen samalla. Katsotaan. Pöydän, tuolit ja penkin olen maalannut valkoisiksi. Tykkään todellakin!
Tänään on ollut kyllä ihan huisi lauantai! On ollut todella kiva päivä! Ihana aurinko, kesäpäivän retki puutarhalle ja Heinolaan jätskille. Pienet asiat saavat mielen niin hyväksi.

Huomenna maton pesuun ja aurinkoon!Suomen jääkiekkomaajoukkueen pääsy finaaliin oli minulle ainakin pieni ylläri, seuraavaksi kannustan Atletico Madridin voittoon Mestareiden Liigan finaalissa.

Viikonloppua!

-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)