6.4.2014

Suunnitelmia (lue:toiveita) postimerkille

Kevät on saapunut. Ja sen mukana paljastui taas vähintään kamalassa kunnossa oleva takapihamme. Kanssa asukkiani ei pihan kunto tunnu häiritsevän mutta minulla on muutama visio/toive/haave...(mitä näitä nyt on??). HUOM, ihan vaan pari.

1. ISO yhtenäinen matto monen pienen tilalle. Tälle on selkeä selitys, pation puulaatat ovat hyvinkin laikukkaita joten haluan peittää ne yhdellä isolla matolla. Eli terassimattoa metritavarana tänne kiitos. Terdeen koko on n.190x370 joten vaikka kuinka mittaan ja lasken ja suunnittelen, mattoon menisi pieni omaisuus. HUOH!

 2. Meidän pihakalusteet on ostettu jokainen eri paikasta. Ovat siis kaikki vähän eri värisiä. Mietin siskoni kanssa taannoin mahdollisuutta maalata kaikki kalusteet valkoiseksi. Akuuttia maalausta kaipaisi pöytä jonka pinta saattoi hieman kärähtää viime kesänä... Lainasin ystävältä hiomakoneen, maaliakin olisi. Tekijä? Minäkö?? 
Pihan tyynyihin surautan uudet päälliset uuden tyylin mukaan...Tyylin? Minkä tyylin? Jaa-a...

3.Tässä kuvassa pilkottaa vielä vähän nuo kuusen hirvitykset. Niiden takana kulkee heti kävelytie mitä käytetään aika vilkkaasti. Nyt kun kuuset avat kaadettu, aika moni ohikulkija tiiraa että mitäs meillä on grillissä. Olen jo hetken miettinyt, että jos tuohon aukkoon virittäisi verhon minkä voisi sitten halutessaan laittaa myös sivuun. Onneksi avasin suuni siskoni luona, sain tähänkin hyvän vinkin! Kiitos! Enää pitäisi vain keksiä miten saisin verhon siihen viritettyä. Niin ja ostaa se verho. HUOH.
Ja spray-maalilla maalaan kaikki lyhdyt samanväriseksi. Tai ainakin kahdella värillä...Ja sitäkin pitäisi ostaa. HUOH.

3.
Eikä tässä vielä kaikki!

Nämäkin pitäisi hoitaa:
- maanparannus ja uusi nurmikko (nyt vannon julkisesti tämän nurmikon elvytyskokeilun olevan se viimeinen!!) Tähänkin sain hyviä vinkkejä siskolta.
- uusi suoja grillelle.
- aidan maalaus uudemman kerran (viime kesänä rakennettu aita pitää maalata vielä kerran)
- yrttikokeilu (jos nyt kasvaisi joku muukin kun salvia??)
- uusi kukkalaatikko portin oikealle puolelle, uudesta tulee vähän korkampi kun edellisestä.
- ostaa pitää multaa, kuorikatetta, kasveja, yrttejä, siemeni nurmikkoon ja ainakin turvetta ja jostain löytäisin hiekkaakin.

Hommaa on ja pahaa pelkään ettei takapihalla tapahdu yhtään mitään...

Hulvatonta menoa oli viikonloppuna joten kaipaan jo hieman rauhaa, elikkäs töitä. Onneksi huomenna pääsee taas työmaalle

-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)