29.12.2013

Iso ja vähän pienempi

Saatiin miehen kanssa joululahjaksi iso lasinen purkki. Hetken mietin että mitäs kummaa minä siihen laitan, mutta sitten keksin, että ainakin näin talviaikaan pidän siinä valoja. Aika kivan näköistä! Lasipurkki on vielä tuossa takaoven vieressä koska kuusi on vielä olohuoneessa. Se pitäisi kyllä jo siivota pois...

Toisen isosiskoni joulutervehdys oli hyvin ajankohtainen! Ihana neuleella peitetty lasipurkki! Purkissa oli sisällä kaikkea naisella tarpeellista eli meikkejä. Mietin tuossa iltana eräänä että kun osaisi kutoa tuollaista tasaista ja hienoa palmikkoa, voisi noita kutoa muihinkin kuppeihin. Mutta kun ei osaa.

 Ostin muuten vahingossa Finnmarilta joulun tuoksuisia tuoksukynttilöitä. Ihan neuvoksi muille, jos haluaa oikeasti jotain tuoksua tuikuista, kannattaa panostaa PartyLiten tuoksukynttilöihin. Niitä tarvitsee vain yhden että saa ihanan tuoksun, nuo Finnmarin ei luo tuoksua edes kahdestaan poltettuna.

Sunnuntaita kaikille!

-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)