5.8.2013

Suunnitelmissa projektia

Kiireistä tämä lomailu. Onneksi perjantaina alkaa työt joten aikaa jää sitten hieman näillekin jutuille. Kesätekemiset eivät ole estäneet haaveilua. Edelleen haaveilen ihanasta uudesta sängynpäädystä!

kuva: http://www.comparestoreprices.co.uk/headboards/hyder-headboard-stripes-double.asp
Nyt olen jo hieman saanut aikaiseksi tutkailla eri vaihtoehtoja päädyn tekemiseen ja hyvän ohjeen löysin täältä. Olin kyllä toivonut, että saisin päädyn tehtyä ilman vanerin ostoa mutta kai se on pakko... (?). Kankaaksi olin ajatellut jotain tummaa ihan normipuuvillaa mutta toi keinonahkakin näytti aika kivalta ja äkkiä katsottuna sitä voisi saada kohtalaisen edullisesti. Jos vielä saisin kankaan ja puutavaran jostain edullisesti niin sittenpä onkin vielä yksi mutta. Se pehmeä osa eli vaahtomuovi. Se tehdään varmaan jostain timanteista ja kullasta ja lisätään vielä vähän sahramia ja kaviaaria kun on niin tolkuttoman kallista! Yritän etsiä jostain edukkaan patjan..Etola myy kätevästi ihan minkäkokoista palaa vaan mutta "kätevään" hintaankin..

Eli haaveilu jatkuu!

-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)