19.7.2013

Mummuun tullut!

Sanoisi äitini jos tietäisi että ostin taas uudet verhot. Mummuni kuulemma vaihtoi ja osti verhoja aika tiuhaan. Näitä kuolasin jo aikaisemminkin Ikean jostain mainoksesta ja pienen harkinnan jälkeen ostin 250cm kangasta, pistin pitkittäin puoliksi ja surautin verhot! Mukaan ripustutin valoverhot (meillä siis mies rispustaa verhot). Aika kivat! Olohuoneessa on muutenkin nyt sellainen mustavalkoinen fiilis. Pari uutta tyynyä ostin myös Ikeasta ("taas" sanoisi varmaan mieheni jos uskaltaisi). Pöydältä siivosinkin kaikki kynttilähärpäkkeet pois, ei niitä tullut ikinä näin kesällä polteltua.



Meillä on huomenna ohjelmassa mieheni ystävän häät joten pitäisi vissiin alkaa jotain vaatteita silittämään. Olen muuten kärsinyt suoristusraudan puutteesta jo pitkään ja ystäväni bongauksen innoittamana kävin hakemassa Lidlistä raudan hintaan 11.99! Katsotaan siis huomenna miten se toimii. Mainittakoon että sain myös ystävältäni lainaan hyvän raudan jottei homma leviä käsiin.

Huomiseksi toivemme siis ainakin aurinkoa ja aurinkoa!

-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)