10.4.2013

Haaveilua postimerkiltä

Takapihalla (kutsun sitä postimerkiksi koska se on niiiiiiiiin pieni) on vieläkin lunta mutta haaveilen silti jo grillaamisesta ja ulkona oleilusta. Vielä siihen on vähän turhan vilakka. Suunnittelin pihatekstiilien vaihtamista, niitä on onneksi vähän ja uusia kankaita tarvitaan vain pieniä pätkiä. Penkin tyynyihin varmaan metri, tuolien tyynyihin samoin. En ehkä laita mitään pöytäliinaa tänä kesänä. Pidän myös paljon vihreästi joten aion pitää mm. vihreän huovan mukana. Muihin tyynyihin voisi ostaa ihan tavallista vihreää puuvillakangasta... Selailin Eurokankaan kankaita ja pari jäi mieleeni. Käytän pihalla aina vain ihan tavallisia puuvillakankaita, ne kestävät ulkona katoksessa meidän käytössä juurikin sen vuoden pari minkä haluankin. Monena vuonna olen pitänyt mattoja terassilla, Ikeasta ostetut halvat pikkumatot ovat ajaneet asiansa. Nyt bongasin Ikean sivuilta uusia hienoja pikkumattoja, en tosin tiedä onko kannattavaa lähteä parin maton takia ajamaan Ikeaan.

RUUTULIPPU KANGASTA AJATTELIN KAHDEN TUOLIN TYYNYIHIN.

JA TILKKUTÄKKIKANGASTA AJATTELIN PENKIN TYYNYYN. TÄSSÄ OLISI KIVASTI VIHREÄÄ, SINISTÄ JA VALKOISTA MITÄ OLISI KAIKISSA HUOVISSAKIN JO VALMIIKSI.

MATTOJA PITÄÄ OLLA KAKSI, EN OLE IHAN VARMA TUOSTA VAALEAMMASTA MUTTA TUO TUMMA OLISI TODELLA PASSELI MEILLE ULOS.
Mitään kukkajuttuja en edes suunnittele valmiiks, jos mitään ostan, ostan ne sitten "tuo onkin kiva" asenteella. Väreinä tietenkin voisi olla valkoinen, vihreä ja tuo liila. Kasvien valintaa rajoittaa meidän todella pimeä takapiha, mitään aurinkoisen paikan kasveja sinne ei kannata edes haaveilla. Helppohoitoisuus on aina ISO plussa, en ole kuitenkaan mikään multasormi. Takapihan suunnittelun yleinen ohjenuora voisi olla sana "pieni budjetti". Sillä mennään nyt tällä kertaa.

Aurinkoista keskiviikkoa ja kivaa päivää kaikille!

-Päivi-

kuvat: eurokangas.fi ja ikea.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)