26.2.2013

Yhteiselon ihanuutta

Lienee se, ettei vuosipäiviä vietetä enää yhdessä. No, onni on ystävä joka huristeli 80km suuntaansa minua viihdyttämään. Yksi päivän kohokohta oli, se kun muistelimme oman kylän pientä ja kaunista kauppaa. Sitten melkein yhteen ääneen sanottiin "Siellä oli niitä ihania tarroja!" Kaupan nimeä ei kumpikaan muistanut, mutta pääasiat muistettiin, ihanat kiiltävät isot tarrat. Oi niitä aikoja...
Olin jo viime viikolla päättänyt yllättää mieheni iloisesti vuosipäivän kunniaksi. Ylläriin kuului mm. nämä leivokset. Mocca aleksanterit tällä kertaa :) No, me tytöissä saatiin kyllä herkkuja menemään, ei siihen miestä tarvittu.

Kaiken kivan lisäksi huomasin aamusta että meidän patteri tiputtaa vettä. No nopea soittokierros ja appiukko neuvoi soittamaan huoltomiehelle joka onneksi tulee illalla.

Muistathan Clarks-laukun arvonnan! Mukaan mahtuu vielä ja jos et halua kommentilla laittaa osallistumistasi, niin laita toki sähköpostia :) Arvonta on täällä!

Aurinkoista iltaa!

-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)