5.7.2012

Terveiset kotipuolesta!

Vietin alkuviikon äidin ja isän luona. Maanantaina kävin siskon luona, tiistaina vaihdettiin uusimmat kuulumiset vanhan (tai entisen koska N ei ole vanha) työkaverin kanssa ja keskiviikkona söin ihania mansikoita ja jäätelöä vanhan ystävän kanssa. Ihana alkuviikkoa täytyy kyllä sanoa! Napsin pari kuvaa ihan vaan muistolomielessä.

Vanha kanto äidin ja isän pihalla... Hieman lahonnut siitä kun lapsena siinä leikittiin.

Samaiselta pihalta isän rakentama pöytä. Tässä on leikitty, syöty jätskiä, pelattu... Ja hyvin on toiminut. Nyt jo ajan hammas hieman puraissut.

Tämä kirkko oli koulumatkan varrella. Ja koska kiire oli aina, oikaistiin tuosta pihan läpi. Ja kun oli vielä kiireempi, polkaistiin pyörällä tuosta puiden välistä. Nyt siihen on rakennettu sitä estämään aita.. niin ne ajat muuttuu.

Meidän ikkunasta näkyi "alko" elikkäs viinatehdas. Rajamäen kaikki etikat ainakin tulivat siitä meidän naapurista. Meiltä ei kukaan koskaan ollut "alkolla" töissä mutta moni moni muu oli ja on vieläkin. Silloin kun minä olin lapsi, siellä tehtiin myös hiivaa. Käytiin siellä hiivatehtaassa koulun kanssa tutustumassakin.

Äiti teki ihanaa raparperipiirakkaa!! Ei mikään kaunis kuva mutta piirakka oli NIIIIIN hyvää!

Keskiviikkona ystäväni S yllätti minut iloisesti! Sain raparperia! :)
Tänään on mieheni synttäripäivä jota hän juhlistaa työpäivällä 10-20. Noh, minä voin juhlistaa sitä lukemalla uusimmat lehdet ja nauttimalla päivästä.

Aurinkoista loppu viikkoa!
-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)