24.5.2014

Ostoksia ja hommia postimerkiltä

Maa käännetty, turve, hiekka ja siemenet lisätty. Ainakin apila kasvaa. JEIJ!

Kesäkukat ostettu ja istutettu. Kodin Terrassa oli "pelakuut" viisi tsipaletta kympillä. Ostin valkoisia. Lopelioita (vai lopelijoita?) myös. Murattia myös. Ja pari jotain muuta vihreetä kaveria.

Käytiin tänään miehen kanssa täällä. IHANA PAIKKA! Voin suositella todella lämmöllä! Paikalle oli sattunut ihan vaan pari muutakin tyyppiä. Ihania kukkia, todella paljon valinnan varaa. Me ostettiin yrttejä ja chili. Ja yksi sellainen vihreä kesäkukka. Paljon enemmän olisi voinut ostaa jos olisi tilaa ja tarvetta. Ihan mahtava paikka, ensi vuoden kaikki kasvit ja kukat ostan sieltä. Piste.

Mies päätti esitella kirvesmiehen taitojaan ja rakenti mulle terassille hyllyn. Ja ai että siitä tuli hieno! Tykkään ihan hirveesti! Hyllyllä on hyvä pitää valoja, kynttiöitä ja kasveja.

Huomenna mennään matonpesuun, sitten saa matonkin paikalleen takapihalle. Kesäkuun alussa jos pääsisi Ikeaan ostamaan kangasta ja jos saisi vaikka kangasta uuteen grillin päälliseen samalla. Katsotaan. Pöydän, tuolit ja penkin olen maalannut valkoisiksi. Tykkään todellakin!
















Tänään on ollut kyllä ihan huisi lauantai! On ollut todella kiva päivä! Ihana aurinko, kesäpäivän retki puutarhalle ja Heinolaan jätskille. Pienet asiat saavat mielen niin hyväksi.

Huomenna maton pesuun ja aurinkoon!Suomen jääkiekkomaajoukkueen pääsy finaaliin oli minulle ainakin pieni ylläri, seuraavaksi kannustan Atletico Madridin voittoon Mestareiden Liigan finaalissa.

Viikonloppua!

-Päivi-

17.5.2014

Synttärit osa 1.

Järjestin omat synttärikahvit tänään. Siis osa 1:sen. Osa kaksi pidetään sitten kesäkuussa kun samalla juhlitaan kummitädin pientä ja omaa siskoani.
Aamusta istutettiin naapurin kanssa kukkia (yhteistyöllä nämäkin hommat hoidetaan!), iltapäivällä vielä istuttiin etupihalla keinumassa kummipojan kanssa. Mikä päivä!

Tällä kertaa tarjolla vieraille oli lihapullia, salaattia, tonnikalapiirakkaa ja suolaisia muffineja. Makeina kakkua, riisisuklaita ja rocky roadeja.

Tekeleet tekivät kauppansi hyvin!

Etupihalle ostin kaksi samanlaista puulaattaa kun naapureillakin, on kivan näköistä kun on samaa kummallakin. Iltapallokoristeet eivät ole omaa juhlaani varten, sattui sopivasti naapurin pikku rinsessan juhlat samalle päivälle. 







Ihana lämpö ja aurinko täydensivät päiväni! Kiitos kaikille!

-Päivi-

ps. Huomenna kipaisen pihatöiden lomassa tuhlaamaan mekkorahani! ;) 


11.5.2014

Viisuillan viisueväät

Jaksoin kerrankin katsoa viisut alusta loppuun! JIHAA! Voittaja ansaitsi voittonsa, kappale oli hyvä ja suvaitsevaisuuden esille tuominen ei koskaan ole paha asia. Oma suosikkini Norja ei kuitenkaan menestynyt ihan niin kuin olisin toivonut ;) Sen sijaan Suomen pojat yllättivät iloisesti! Hieno sijoitus!

Meillä oli tarjolla mansikoita, ananasta ja rypäleitä. Iltasella grillattiin myös mm. parsaa. Ne kuitenkin ehdin syödä ennen kuin valokuvaan kerkesivät.



Sateista sunnuntaita pitää... mälsää.

Mukavaa viikkoa kaikille!

-Päivi-

4.5.2014

Jotain lainattua

Kiikutin Blockin makkarista keittiöön. Vaihdoin myös tuolien pääliset (lue: kaivoin ne vain edellisten alta esiin). Vihreät verhot lainasin ystävän ikkunasta, valkoiset kaivoin omasta laatikosta.




Pihallakin on tapahtunut! Mutta vielä olisi paljon sielläkin...

Huomenna töihin! Kohta koittaa kesälomakin!

-Päivi-